fbpx
 
Ter Haar en Lamme | LOOPBAAN ONDEZOEK
1668
post-template-default,single,single-post,postid-1668,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,elementor-default,elementor-kit-2059
 

LOOPBAAN ONDEZOEK

15 Sep 2014, by Mariette in Uncategorized

Een loopbaan onderzoek is bedoeld voor mensen met een afgeronde studie en/of enige jaren werkervaring.

Het onderzoek richt zich op de factoren die kunnen leiden tot succes en persoonlijke voldoening in een (nieuwe) werkomgeving en dient ter ondersteuning van mensen die in het kader van hun loopbaan keuzes willen maken ten aanzien van de aard van hun (toekomstige) werkzaamheden.

Tijdens de onderzoeksdag worden verschillende persoonlijkheidsvragenlijsten, belangstellingstests en beroepskeuzevragenlijsten afgenomen en vinden meerdere gesprekken met de cliënt plaats. Eventueel worden er ook capaciteitentests afgenomen. Deze tests worden schriftelijk afgenomen, voor andere tests en vragenlijsten wordt ook gebruik gemaakt van afname via de computer.

In de nabespreking worden alle gegevens ingebracht en wordt een vertaalslag gemaakt naar mogelijke vervolgopleidingen en cursussen, werk en werkomgevingen, uitgedrukt in aanbevelingen en een advies met betrekking tot de te volgen route. De schriftelijke rapportage vindt plaats binnen twee weken na afloop van het eindgesprek. Er wordt uitsluitend gewerkt met tests en vragenlijsten die beoordeeld zijn door de Commissie Test Aangelegenheden van het Nederlands Instituut van Psychologen.

ANDERE ONDERZOEK TYPES

PROFIELKEUZE ONDERZOEK

klik hier

STUDENTEN ONDERZOEK

klik hier

LOOPBAAN ONDERZOEK

klik hier

LEAVE A COMENT