OVer ons

Wij helpen scholieren, studenten en volwassenen om te worden wie zij zouden kunnen zijn. Op basis van de inzichten uit een psychologisch onderzoek, brengen wij advies uit over belangrijke beslissingen met betrekking tot de levensloop.
Sinds onze oprichting in 1975 hebben wij meer dan 10.000 mensen ondersteund met het maken van keuzes ten aanzien van hun studie, beroep
en loopbaan.

Drs. Paul Lamme studeerde Psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is afgestudeerd als Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Na zijn studie werkte hij voor verschillende, gerenommeerde, adviesbureaus op het gebied van personeelsselectie en loopbaanvraagstukken, voordat hij in dienst trad bij het Psychologisch Adviesbureau ter Haar, opgericht door Huib ter Haar in 1975. 

Sinds 1996 is hij eigenaar van ter Haar & Lamme, een adviespraktijk, die zich richt op ondersteuning van scholieren, studenten en werkenden met betrekking tot studie-, beroeps- en loopbaankeuze(s) en andere werk-gerelateerde vraagstukken. 

Aan het bureau zijn op dit moment vier academisch geschoolde arbeids- en organisatiepsychologen verbonden, een officemanager, twee psychologisch (test)assistenten, een bedrijfskundige en een communicatiewetenschapper.