Ter Haar en Lamme | STUDENTEN ONDERZOEK
1661
page-template-default,page,page-id-1661,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,elementor-default
 

Een studenten onderzoek is bedoeld voor studenten die zich herbezinnen op de juistheid van hun gemaakte studiekeuze, of die een keuze voor een master moeten bepalen of problemen in hun studie ondervinden en dreigen vast te lopen.

Dit onderzoek is ook bestemd voor pas of bijna afgestudeerden die een richting moeten bepalen voor het vervolgtraject.

Tijdens de onderzoeksdag worden verschillende capaciteitentests, persoonlijkheidsvragenlijsten, belangstellingstests en beroepskeuzevragenlijsten afgenomen en vinden meerdere gesprekken met de cliënt plaats. De capaciteitentests worden schriftelijk afgenomen, voor andere tests en vragenlijsten wordt ook gebruik gemaakt van afname via de computer.

In de nabespreking worden alle gegevens ingebracht en wordt een vertaalslag gemaakt naar studie, werk en werkomgevingen, uitgedrukt in aanbevelingen en een advies met betrekking tot de te volgen route. De schriftelijke rapportage vindt plaats binnen twee weken na afloop van het eindgesprek. Er wordt gewerkt met tests en vragenlijsten die beoordeeld zijn door de Commissie Test Aangelegenheden van het Nederlands Instituut van Psychologen.

ANDERE TYPE ONDERZOEKEN