Werken bij ter Haar & Lamme

Word jij onze nieuwe collega? 

Psychologisch Adviesbureau ter Haar en Lamme is een praktijk voor studie- en beroepskeuze en loopbaanvraagstukken. Het instituut, opgericht in 1975, behoort tot de oudste en meest gerenommeerde adviesbureaus in Nederland, die erop gericht zijn om scholieren, studenten en volwassen te ondersteunen bij het vinden van een geschikte opleiding en/of passend werk. 

Advisering vindt plaats op basis van een psychologisch onderzoek, naar capaciteiten, persoonskenmerken, belangstelling, werkwaarden, drijfveren, competenties, etc. Kenmerkend voor psychologisch adviesbureau Ter Haar en Lamme is de persoonlijke benadering en kleinschaligheid. 

Word jij onze nieuwe collega?

De functie

Op basis van inzichten uit een psychologisch onderzoek, adviseer je scholieren en studenten in het kader van een vervolgstudie en volwassenen over hun toekomstige loopbaan. De werkzaamheden bestaan uit het analyseren van testuitslagen, voeren van persoonlijke (advies)gesprekken en maken van rapportages. 

 

Ben jij een psycholoog met ervaring op het gebied van psychodiagnostiek en advisering met betrekking tot de hulpvraag van onze cliënten? Informeer naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Stuur een email naar:

sascha@terhaarenlamme.nl
06 508 74 094